PATRICK 3ÅR!!!!!

Fy vad fort det går, kan inte fatta att han redan är 3år vårt lilla yrväder!!! Helt otroligt vad tiden rusar iväg, men visst är det kul att se  de små växa upp och bli självständiga individer...

Så för 3år sen låg man på BB och snusade på en alldeles underbar liten kille och nu är han 3år och fortfarande helt underbar men väldigt bestämd. Och om allt går som det ska så får vi snart uppleva den där känslan igen... För om det går som det ska så ska Patrick bli storebror i oktober, åh, vi hoppas så på att det verkligen går bra den här gången!!

Kommer att uppdatera bloggen lite då och då om vad som händer under resans gång, just nu har vi siktet inställt på Ul i maj. Nervositeten är i topp då vi innan detta + varit med om 2 mf, men denna gången ska allt gå bra.

Så nu vet ni alla läsare om vad vi går och väntar på...

Nä, nu ska jag gå och mysa lite med min lilla sjuka 3åring, mm 3år och feber och troligen vattkoppor, inte så kul men han är ändå relativit pigg iaf om man jämför med i helgen.. :-)

Ha en bra dag allihopa!

Så var det dax igen...

Ja, jag vet att jag är dålig på att blogga regelbundet, men det blir tyvärr så när det händer en hel del i ens liv.. Saker som jag hoppas på att snart kunna skriva mer om...

Sitter här och filosoferar lite smått, funderar på vad jag ska göra idag, finns massor jag skulle behöva göra men som jag inte riktigt känner för, har haft migrän i ett par dagar nu, som visserligen känns mycket bättre idag, men som ändå gör sig påmind. Solen skiner så härlig så funderar på om jag skulle ta mig i kragen och gå ut och börja röja lite i trädgården inför helgen då pappa kommer hit och hjälper mig att köra en massa skräp till tippen. Hmm, får se om det blir nåt gjort i trädgården idag, kanske sen när jag hämtat Patrick på förskolan... Läsa en tidning eller en bok ute på altanen vore inte heller fel, får se som sagt..=)

Funderar även på vad vi ska köpa till Peters systrar som gifer sig i år, Tess och hennes Tome gifter sig snart, 9maj och Linda och hennes Jhonni gifter sig 25juli. Nån som har nåt förslag på pressent? Peter och jag är relativt nollställda vad det gäller pressenter till de, killarna känner vi knappt, eller jag känner så iaf och ja, Tess och jag som innan stod varandra så nära att vi skulle kunnat vara tvillingar, ja vi har glidit isär såå ottroligt mycket de senaste åren, varför vet jag inte riktigt har bara blivit så... Men det ordnar sig nog ändå skulle jag tro...

Just de... Min syster fyller ju 18 nu 8maj, så henne ska man fixa nåt till oxå och så fyller pappa nu nästa vecka och Patrick blir ju fasen 3år 21april, helt sjukt vad fort tiden går!!!!! Satt för några dagar sen och kollade igenom en massa skivor med foton på, bla bilder från Patrick första månader, han var så liten! Hittade en liten filmsnutt från bb, han var så liten och söt och gnällde så fort han inte var hos mamma, blev så rörd så jag fällde några tårar.. Då kom Patrick fram till mig ocg sa:
"Är det där jag mamma, är det Patrick?"
"Ja, det är det, se vad liten du var där..."
"Mmm, en liten bebis som älskar sin mamma, mm det gör jag mamma, jag älskar dig och pappa!"
Och då började jag grina ännu mer och tog upp honom i famnen och kramade honom hårt och sa att jag älskar honom så otroligt mycket!
"Men mamma, vad är det, varför gråter du?"
"Mamma, gråter för att hon älskar dig så mycket att det gör ont, du är det bästa som hänt mig!"
"Vart gör det ont mamma, ska jag blåsa och pussa? Är du glad nu älskling?"
Ja, sådär höll det på en stund, han är så finurlig vår lilla skrutt, lilla och lilla blir ju snart stora killen ju! Ja, tiden den springer iväg..

Innan jag lägger ner bloggen för idag iaf måste jag passa på och säga grattis till min underbara vän Jossan och hennes sambo William till deras söta lilla son Dion! Han är en så fin liten prins,hans storasyster Felicia ser så stolt ut på bilderna och det tror jag hon är oxå! Så ett stort grattis till er alla!!! Hoppas vi kan ses sen fram till sommaren kanske när ni kommit iordning med hus och allt..=)

Nu ska jag äta lite lunch och sen blir det nog solen en stund innan jag ska bort och hämta Patrick..
Bye bye!
Soliga kramar!!!!
//Eva

RSS 2.0