Fy Eva!

Jaaa, fy på mig som inte är här inne och skriver oftare! Tid har jag väl egentligen haft, men har väl blivit lite lat den senaste månaden bara för att min laptop är på lagning, är ju så bekvämt med en laptop, då kan jag sitta i soffan och mysa med Patrick samtidigt som jag kan passa på att skriva lite, så ja de är väl en av de sakerna som gjort att jag inte skrivit på ett tag. Prioriterar min son mer, visst sitter jag vid datorn då och då det ska jag inte säga annat, men försöker att hålla nere på datortiden för att kunna mysa med Patrick :-) ÄLSKAR MIN LILLA SKRUTTUNGE!!! :-) 

Så vad har jag haft för mig då, jo det har ju kommit såå mycket snö här den senaste tiden, så vi har varit ute väldigt mycket, så härligt att komma ut i den friska luften och leka lite i snön!

Ska lägga upp lite snöbilder på min bdb senare om jag har tid och ork.. ;-)

Har ni föresten sett vad fin min blogg blivit?! Min underbara vän Josefine har hjälpt mig att fixa den då jag själv är för blond för att fixa det hehe Eller vad säger du Josse?

Nä, tror det får räcka så för stunden, kanske kommer mer ikväll.. =)

Många kramar!/Eva

Ännu en seg vecka..*suck*

Jaha, då var vi här igen, Peter på jobbet än en gång och jag skulle också jobbat, men så blev det inte då plutten fick nån släng av magsjuka igår, suck. Han var så hängig så, men idag verkar han lite piggare iaf, just nu river han runt inne i vardagsrummet och här i "datarummet" och sjunger "ekorrn satt i granen" och "björnen sover" *söting*
Hade verkligen sett fram emot att få jobba och att Patrick skulle kunna vara längre tid på förskolan (dagis) men nä, så blev det inte.

Hmm, sitter här och fösöker klura ut hur man ändrar sin design här på bloggen, sett så många fina och vill sätta min egna prägel på min, nån som vet och som vill skicka ett hjälpandes ord till denna blondinen? ;-)

Nä, usch orkar inte sitta här längre, ska se om min lilla älskade hulligan somnat än, la honom i soffan då han såg ut att vara helt slut, är säkert att han inte är riktigt pigg som gör det för annars sover han ju nästan aldrig hemma.

Kanske sätter mig här senare idag eller ikväll igen.

Vill passa på att skicka ett stort grattis till Josefines dotter FELICIA som fyller 4år idag! GRATTIS SESSAN!!

RSS 2.0