Söndag..

Jaha, då var vi här igen, den här veckan går mot sitt slut och en ny tar vid...

Känner mig inte alls pigg idag, vet inte riktigt vad det är och så är jag såå trött.. Har knappt sovit nåt alls inatt och så vaknade Patrick tidigt så mamma kom upp med honom och väckte mig vid 5imorse, var helt död! Försökte få honom att somna om brevid mig, men det ville han inte, så fick vackert stiga upp och gå ner med honom. La honom i soffan och satte igång en scoobydoo-film åt honom, tror dock inte han tittade så mycket på den, han halvsov då jag gick upp igen.. För det var vad jag gjorde, kände mig inte alls pigg så när filmen var igång gick jag upp och la mig en stund till, mamma satt i köket, morgonmänniska som hon är, och tittade på nåt program på tvn.

Men vid 6.30 fick jag lov att kliva ur sängen igen, precis då jag somnat om, *typiskt* Så idag har jag varit helt borta, har bara suttit i soffan typ, vill gå och lägga mig och sova en stund. Men sängen är inte den skönaste, fattar inte hur jag kunde sova i den när jag bodde hemma, nä längtar hem.
Visst är det skönt att komma hem till mamma och pappa ibland, men det är minst lika skönt att komma hem igen.

Nä, är för seg för det här, ska slänga mig i soffan igen, den här gången med Patrick och titta på Tarzan och Jane.

Ha en skön söndag!
Kram

*Saknar*

Saknar min älskling, han har bara varit borta sen i tisdags, men det känns som en hel evighet! Jaja, han är snart hemma hos oss igen, det är bara det att vissa dagar går så långsamt och vissa bara rusar förbi!
Och nu känns dagarna ännu längre, min dator gick sönder förra helgen, så nu kan jag inte slösa några timmar där inte, skit jobbigt! Fattar inte att man kan bli så handikappad, jag sitter en hel del på datorn, kollar recept, läser blogg, söker jobb mm och nu går inte det bara för att datorn krånglar igen.. Kunde haft dator, om Peter hade lämnat sin hemma, men det gjorde han inte, vad nu han har för nytta av den på jobbet.. det är ett mysterium för mig..

Så nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och knappar på deras istället. Patrick somnade helt utslagen i soffan så jag tänkte passa på att surfa runt lite, ska kanske baka sen, eller så tar jag det imorn, vet inte än.. Måste ju ha nåt att göra imorn oxå.. :-)

Nåt mer jag saknar...
Min underbara Josefine saknar hennes små kommentarer om att jag ska sluta att säga förlåt för allt, är sån att jag väldigt gärna, ganska så omedvetet, säger förlåt för minsta lilla grej. Var så illa ett tag så hennes "kommentar/hälsning" i vårt personliga bröllopsalbum hon gjort till oss. blev nåt i stil med att jag skulle sluta att ursäkta mig för att jag finns till. Och många som läst det håller med och fnissar till då de läser just den biten.. hehe.. Men jag lovar Jossan, jag har blivit bättre!
Det albumet hon gjorde till oss var den bästa pressenten som man kan få, tom Peter (skriver så för han är lite "kräsen" annars) gillade den! Den tittar vi lite då och då och får små fåniga leenden på läpparna, hon gjorde den så fin, med svartvita bilder och så skrev hon in fina citat bland hälsningarna och så skrev hon ett recept på evig kärlek och det är nåt som får alla att fnittra till då de läser! Åh, vad jag saknar denna människa!!! Tack Josefine för att du finns, tror faktiskt inte att jag varit en så stark person idag om jag inte hade träffat dig!!!

Nä, ska ta och väcka Patrick nu så han sover lite inatt oxå.
Ha en bra helg allihopa!
Puss & kram!


Seg dag..

Usch, har kännt mig seg och fundersam hela dagen, men nu slipper jag fundera på om jag fick jobbet eller inte iaf.. Fick tyvärr inte jobbet, fick reda på det av den andra kandidaten.. "Chefen" hade ringt henne och erbjudit henne tjänsten och så hade hon ringt hit, tyvärr var jag inte hemma då, men tycker hon kunde försökt på mobilen oxå, men det hade hon inte gjort.. Så nu är det till att kolla fler jobb, har några andra som jag oxå väntar besked om, så får väl se vad som händer.

Känns ju skit surt att jag inte blev den som fick det, men samtidigt så vet jag ju att det är en bra person som fått tjänsten, så det är bara att gratulera!

Nä, det får räcka så här är helt slut nu, påbörjade detta inlägget för ca 2h sen, har försökt få Patrick att sova men han har inte velat det alls, nu som först gick det bra efter att han varit på toa 2ggr, hoppas det bara är magknip så det inte är magsjuka på G, det har jag inte lust med.

Nä, ska försöka få "gubben" att slita sig från WoW nu så kanske vi kan se en film innan jag somnar.. :-)

Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll!

Väntar och väntar...

det är vad jag gör just nu.. Sitter här i soffan insvept i en filt med laptopen i knät och stirrar på telefonen och kollar mailen var 5min, men inget än... Det jag väntar på är besked angående en tjänst som "dagmamma" som jag sökt och hoppas på att få! Som de flesta i min närhet vet om så älskar jag att arbeta med barn, tycker att det är det roligaste och mest givande yrke man kan ha, tänk er bara, ett jobb där man är ute mycket, träffar mycket folk, får dela med sig av erfarenheter, får vara sprallig och lite barnslig utan att någon rynkar på näsan åt en, det är ju toppen! Eller det är vad jag anser iaf :-)
Och att jobba som "dagmamma" nu till man förhoppningsvis börjar plugga i höst igen vor en jätte bra erfarenhet, men vi får väl se, har 50% chans att få det då det bara är jag och en kanditat till, så får se hur det blir. Blir det inte jag så vet jag att tjänsten hamnar i goda händer och det känns bra och gör att jag känner mig relativt lugn inför svaret oavsett om det blir ja eller nej för mig. Så får väl se, håll tummarna för mig!

Gårdagen var super mysig! För er som inte vet så fyllde älsklingen 25år igår, Grattis Darling!! Dagen började med att skicka iväg lillebror, som varit här i helgen, till skolan och sen göra sig i ordning och cykla iväg med plutten till förskolan igen efter ett långt juluppehåll. Han tyckte faktiskt att det var kul att komma dit igen och sa till fröknarna att han hade saknat dom. Känns bra att höra då hösten inneburit ganska mycket gråt och skrik då man sagt att han skulle dit, så det är ytterligaren en sak som han klarat av galant, åh han börjar bli stor min lilla kille, tänk bara 3mån kvar så är han snart 3år!! Fattar inte vart tiden tar vägen!
Men känner mig så stolt ,han är så duktig, under hösten nu har han slutat använda blöja, både dag och natt från dag 1 utan blöja och det har gått super bra, visst lite olyckor, men så är det ju för de flesta! Och nu i jul bestämde vi oss för att ta bort nappen, så en kväll var nappen bara borta och det gick så bra! Visst han frågar ibland efter den men nöjer sig med att tomtenissarna fått den och sen sover han lugnt :-) *STOLT*
Efter att ha lämnat plutten på förskolan så städade jag i ordning lite och sen kom älsklingen hem från att ha jobbat 1v. Eftermiddagen innefattade gemensam matlagning och så gjorde jag och Patrick en tårta till pappsen, inget mästerverk men grabbarna gillade den iaf och det är huvudsaken ;-)
Inte så bra bilder, men man ser lite iaf.
Patrick har gjort en tårta till pappa med lite hjälp av mamma, god var den iaf =)               Peter blåser ut ljusen, får lite hjälp av Patrick :-)

Kvällen sen mös jag och älsklingen i soffan, kollade tv och bara slappade. Innan vi la oss sen hade jag förberett ett varmt skumbad åt oss, tänt ljus och ställt i hela badrummet och så lite choklad och lite cider i champangeglas, så romantiskt!
Älsklingen var hel nöjd med sin dag! :-)

Nä, nu ska jag nog lägga mig och sova en liten stund, har fått sån huvudvärk, hoppas bara det inte blir migrän av det...

Önskar er alla en underbar dag!

En utmärkelse...

Denna fina utmärkelse fick jag av underbara Josefine, tack så mycket vännen min!!

Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet.
Syftet är att sprida vänskap.
Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig.
Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!!
Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare.
 Lycka till!

  • Joesfine
  • Solrosen
  • Tove
  • Elin och Oskar



 


Länge sen..

Ja, nu var det bra länge sen jag var här inne och skrev nåt.. Men det blir väl lite så när det varit jul och nyår.

Jul och Nyår ja, usch, skönt att det är över! Visst är det mysigt men väldigt skönt när det är över oxå, tänk vad pengar man slänger ut, usch, men det är ju så det ska vara.

Lite kort om jul och nyår.... Julafton firade vi hos svärföräldrarna, var där några timmar och sen gick vi hem för att öppna lite paket hemma oxå, Patrick var helt slut, han bara slängde sig ner på marken och skrek av trötthet, hade vaknat tidigt och sen allt stim med fastrarna och farbror och farmor och farfar tog väl rätt hårt på honom.. Men han piggnade till lite sen när vi kom hem och han fick sin tutte och snuttefilt, då blev han lite gladare iaf och öppnade sina paket. Han blev överlycklig då han öppnade paketet från gudfar Kristoffer, det var ett "Dora utforskaren-dataspel med en egen datamus till, han var helt salig och ville testa det med en gång.. Men han var helt slut så fick gå och lägga honom efter att han lekt en stund, han somnade som en stock med en gång.
Dan efter var det full rulle med en gång på morgonen, då skulle ju alla favoriter testas, det var hans egna laptop, vikingarna, playdohleran och dora spelet! Han såg även på Molly Mus filmen han fått av oss, den var en 10poängare, satt som klistrad vid den.

Nyår sen var tänkt att firas hos vännerna på Gotland, men Patrick fick feber och var så förkyld och jag började också känna mig hängig så det fick bli att fira tolvslaget hemma istället. Och det var mysigt det med, gjorde kalkon med potatis kroketter och sås till. Sen kom svägerska Linda, hennes fästman och Peters bror Johan hit och snackade drack lite öl och spelade Guitar Hero world tour som Peter köpte som en "gemensam" julklapp till oss, jag är dock inte så intresserad, men visst en kul grej för grabbarna att göra då man träffas.
Som sagt kvällen innbar spelande och snackande, men det var trevligt! Såg även "Grevinnan och betjänten", är ju bara tradition att se, man kan det ju utantill men som sgat en mysig tradition.

Den 2jan bar det av ner till Halmsta, vi skulle skjutsa hem Linda och hennes fästman Jhonni, Så med bilen fullastad åkte vi ner dit. Patrick skulle få spendera helgen hos farmor och farfar, så vi hade en barnfri helg, skönt men oj vad man saknade honom! Helgen innefattade uppackning av deras grejer, de hade precis innan jul fått nyckeln till deras lägenhet, så vi fick äran att hjälpa de att ställa i ordning allt. Sen så blev det att Peter fortsatte att bygga på sin tatuering och Jessie fick sin julklapp av oss och gjorde sin tatuering också. Utöver inflyttning och tatuering blev det en liten tur till Ullared och en massa filmtittande på kvällarna och god mat. Så det var en lyckad helg.

Så det har kort sagt varit en mysig jul och nyår, men nu är det över och man är tillbaka i vardagen igen. Peter åkte till jobbet i måndags och väntar på svar angående en tjänst jag har sökt, får väl se hur det går med den.

Här kommer lite bilder från vår jul och nyår. Fler ska läggas upp inom kort på http://larsson06.bilddagboken.se


Familjen Larsson kvällen innan julafton    Vår lilla tomtenisse i full färd med att öppna sina morgonpaket    Testar sin mysiga morgonrock, han fick den och så fick han kläderna han skulle ha på sig under dagen   Bus med faster Theresé, han var inte alls på kramhumör   Här har Peter och Patrick tagit ett foto på mig, ser ju nästan bra ut hihi   Har hittat Peters gamla pistol till Nintendo, går runt med den och ska panga alla spöken och monster. Och i detta fallet även mig bara för att jag vill ta ett kort   Han satt länge och studerade sitt fina Dora spel   Pappa Peter lika glad han för att få öppna paket

Herrn i huset får i uppdrag att skära kalkonen   Patrick myser i soffan med moster Jessie  Mamma Eva nyårsfin   Har fått lite serpentiner att busa med, det var kul tyckte Patrick, mindre road var mamma som fick äran att städa dagen efter  Då blev det äntligen dax att äta, kalkonen var riktigt saftig och god, den hade jag lyckats bra med  Patrick och pappa står och låtsas spela scoobydoo låten   Jessie och Linda frös så mycket så de gick in ganska fort efter tolvslaget och atte sig i soffan och snackade gamla minnen  Grabbarna flydde till köket och spelade lite kort  Patrick vaknade av att han var så täppt och här har han tagit lite serpentinrester och bundit fast faster Lindas händer


Så blev lite mer kort än jag tänkt men då ser ni ju iaf hur mysigt vi haft det... ;-)

God fortsättning på det nya året önskar jag er alla!

Puss och kram!




RSS 2.0