Länge sen..

Ja, nu var det bra länge sen jag var här inne och skrev nåt.. Men det blir väl lite så när det varit jul och nyår.

Jul och Nyår ja, usch, skönt att det är över! Visst är det mysigt men väldigt skönt när det är över oxå, tänk vad pengar man slänger ut, usch, men det är ju så det ska vara.

Lite kort om jul och nyår.... Julafton firade vi hos svärföräldrarna, var där några timmar och sen gick vi hem för att öppna lite paket hemma oxå, Patrick var helt slut, han bara slängde sig ner på marken och skrek av trötthet, hade vaknat tidigt och sen allt stim med fastrarna och farbror och farmor och farfar tog väl rätt hårt på honom.. Men han piggnade till lite sen när vi kom hem och han fick sin tutte och snuttefilt, då blev han lite gladare iaf och öppnade sina paket. Han blev överlycklig då han öppnade paketet från gudfar Kristoffer, det var ett "Dora utforskaren-dataspel med en egen datamus till, han var helt salig och ville testa det med en gång.. Men han var helt slut så fick gå och lägga honom efter att han lekt en stund, han somnade som en stock med en gång.
Dan efter var det full rulle med en gång på morgonen, då skulle ju alla favoriter testas, det var hans egna laptop, vikingarna, playdohleran och dora spelet! Han såg även på Molly Mus filmen han fått av oss, den var en 10poängare, satt som klistrad vid den.

Nyår sen var tänkt att firas hos vännerna på Gotland, men Patrick fick feber och var så förkyld och jag började också känna mig hängig så det fick bli att fira tolvslaget hemma istället. Och det var mysigt det med, gjorde kalkon med potatis kroketter och sås till. Sen kom svägerska Linda, hennes fästman och Peters bror Johan hit och snackade drack lite öl och spelade Guitar Hero world tour som Peter köpte som en "gemensam" julklapp till oss, jag är dock inte så intresserad, men visst en kul grej för grabbarna att göra då man träffas.
Som sagt kvällen innbar spelande och snackande, men det var trevligt! Såg även "Grevinnan och betjänten", är ju bara tradition att se, man kan det ju utantill men som sgat en mysig tradition.

Den 2jan bar det av ner till Halmsta, vi skulle skjutsa hem Linda och hennes fästman Jhonni, Så med bilen fullastad åkte vi ner dit. Patrick skulle få spendera helgen hos farmor och farfar, så vi hade en barnfri helg, skönt men oj vad man saknade honom! Helgen innefattade uppackning av deras grejer, de hade precis innan jul fått nyckeln till deras lägenhet, så vi fick äran att hjälpa de att ställa i ordning allt. Sen så blev det att Peter fortsatte att bygga på sin tatuering och Jessie fick sin julklapp av oss och gjorde sin tatuering också. Utöver inflyttning och tatuering blev det en liten tur till Ullared och en massa filmtittande på kvällarna och god mat. Så det var en lyckad helg.

Så det har kort sagt varit en mysig jul och nyår, men nu är det över och man är tillbaka i vardagen igen. Peter åkte till jobbet i måndags och väntar på svar angående en tjänst jag har sökt, får väl se hur det går med den.

Här kommer lite bilder från vår jul och nyår. Fler ska läggas upp inom kort på http://larsson06.bilddagboken.se


Familjen Larsson kvällen innan julafton    Vår lilla tomtenisse i full färd med att öppna sina morgonpaket    Testar sin mysiga morgonrock, han fick den och så fick han kläderna han skulle ha på sig under dagen   Bus med faster Theresé, han var inte alls på kramhumör   Här har Peter och Patrick tagit ett foto på mig, ser ju nästan bra ut hihi   Har hittat Peters gamla pistol till Nintendo, går runt med den och ska panga alla spöken och monster. Och i detta fallet även mig bara för att jag vill ta ett kort   Han satt länge och studerade sitt fina Dora spel   Pappa Peter lika glad han för att få öppna paket

Herrn i huset får i uppdrag att skära kalkonen   Patrick myser i soffan med moster Jessie  Mamma Eva nyårsfin   Har fått lite serpentiner att busa med, det var kul tyckte Patrick, mindre road var mamma som fick äran att städa dagen efter  Då blev det äntligen dax att äta, kalkonen var riktigt saftig och god, den hade jag lyckats bra med  Patrick och pappa står och låtsas spela scoobydoo låten   Jessie och Linda frös så mycket så de gick in ganska fort efter tolvslaget och atte sig i soffan och snackade gamla minnen  Grabbarna flydde till köket och spelade lite kort  Patrick vaknade av att han var så täppt och här har han tagit lite serpentinrester och bundit fast faster Lindas händer


Så blev lite mer kort än jag tänkt men då ser ni ju iaf hur mysigt vi haft det... ;-)

God fortsättning på det nya året önskar jag er alla!

Puss och kram!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0